Ideana oli siis tehdä juhlapuku pojan kummien häihin. Tuumasta toimeen, mies metsästämään tietty käsityölehti kaupasta. Palatessa toi väärän, tai no oikea lehti se oli mutta oli kerinny vaihtumaan uusimpaan numeroon joten soitto systerille joka hommas ko lehden kirjastosta.

Sitten kiertämään kangaskauppoja joka olikin tuskaa koska mulla ei ollu hajuakaan mitä kangasta ja millaista halusin. Löyty lopuksi kaikki tarvittavat. Tosin seuraavana päivänä piti hakea lisää koska vuorikangas ei riittäny vaikka sitä oli lehden ohjeiden mukaisesti ostettu. Mistä tulikin mieleen että pitää laittaa kiukkusta palautetta...

Hame on nyt valmis, paidan kaavat on valmiina. Enää pitäs leikata kankaasta ja ommella. Tosin puuttuu lapsenvahti, 1v ikiliikkujan pojan kanssa EI kannata yrittää ommella. Siinä on mamman hermot nääs koetuksella, samoin pojan jolta äiti kieltää kaiken hauskan.

Jospa tänään sais ees leikattua kankaasta nuo paidan osat, edellyttäen että mies tulee harrastuksistaan reippaan tunnin sisään kotia JOS poju on vielä hereillä. Poju voiskin mennä pian nukkumaan niin pääsen rauhassa leikkelemään, ehkä jopa ompelemaan.

Kuvia laitan heti kun saan kaikista vaiheista kuvat otettua sekä koneelle..