Laitoin tuon eilen tekemäni fleece taskun pojalle päälle ja pakko oli kuva ottaa kun oli niin söpö vaippa ja sopii tuo malli hyvin pojalle!

863137.jpg

Näytti paksulta paketilta kun tungin imuja(4krs frotee+4krs harso) sisään mutta kun puki housut niin ei voi ulkopuolinen sanoa onko siellä kertis vaiko kesto. Näitä pitää tehdä lisää! Jos sais sitä PULlia niin tekisin niitäki. Tykkään näistä enemmän kuin sisävaipoista tai sisätäyttiksistä. Meillä niitä vaan on enemmän kun niihin sattuu olemaan niin paljoa matskua. Villikset ei mua tällä hetkellä kiinnosta koska ovat lyhyt lahkeiset, pitäs olla pitkälahkeiset kun täällä ei ole lämmitys vieläkään päällä!

Kuoria en oo saanu ostettua/tehtyä, muuta vaippa kamaa kyllä! Huono minä kun ei osta tarpeellista. Mutta pian alkaa vaipat riittämään, toki pitää muutama tehdä vielä varmuuden vuoksi ;)

Se housuvaippa on liian iso! Vyötäröltä siis ja ehkä pikkasen sivuista sisään.. Pitää pienentää. Josko kaavaa tänään muokkais kun saan pojun nukkumaan päikkyjä jossain vaiheessa.