1837762.jpg

Tällänen siitä tuli, lankana Novitan Olivia, puikot bambuiset 3mm. Lankaa meni jotain 70g varmaankin. Ainakin toisesta 50g kerästä jäi reilu puolet jäljelle. Ohjeen mukaan pitäs olla 60cm mutta koska lanka ei ollu ohjeen mukainen, on himpun verran liian iso mutta mahtuupa alle sitte vaikka kypärämyssy.

1837760.jpg

Ja sitte lankoja. Wool Sävyn ostin aikoja sitten ihan mielenkiinnosta, samalla lähti mukaan virkkuukoukku nro 8. Spektri Plus lähti pojan toimesta mukaan reilu viikko sitten ja eilen ostin noi Samokset. Niille onkin jo tarvetta. Mies haki kaupasta tänään koukun nro 6, oikeesti piti tuoda 6,5mm mutta kun ei löytyny niin käskin ottaa sitten tuon pienemmän.

Myös Wool Sävylle on tiedossa käyttöä, siitä tulee myssy! Jospa tällä kertaa tulis oikean kokonen kun on oikean kokoset puikot sekä ohjeen mukanen lanka ;) Mutta sen aloitan vasta jahka saan virkkausvaihdon työn pois alta. Se muuten pitäs aloittaa btw..

Jossain vaiheessa laitan tänne jotain lankoja myyntiin, on täysiä keriä että jämiä joille en keksi mitään käyttöä, turhaan vaan pyörivät tuolla kaapissa.