1973661.jpg

1973663.jpg

Nämä löysin erään palstan kirppikseltä vaihto ilmoituksena. Vaihtoon annoin joustofroteeta, tarranauhan koukkupuolta sekä trikoon tilkkuja. Ny hieman kaduttaa että sen joustofroteen pistin pois, siitä ois saanu hienoja vaatteita muksuille mutta ainahan voi tilata lisää ;)

Tätä kangasta tuli kaks palaa, on vanha pussilakana. Katsoin että yhen palan koko riittäs ittessään tytölle peitoksi. Väliin pistän vanhan fleecepeiton jota ei oo tullu käytettyä, saa tyttö sitten paksumman peiton talveksi, alkaa tuo nykynen olla liian ohut, varsinkin kun pinnis on ikkunan lähellä. Pitäs ostaa vielä jotain kanttinauhaa, ruskee sopis tuohon tosi hyvin, samalla vois ostaa neppejä sekä tarranauhaa. Vanuakin tarvis ellen sitte käytä noita pieniä tilkkuja täytteenä erääseen juttuun. Loppukuusta siis saattaa lähteä tilausta Myllymuksuille tai vastaavaan putiikkiin.

Pitäs muutenkin piirrellä parit kaavat joita löysin kun selasin lehtiäni ja joku päivä pitää ompelutalkoot. Se vaan tarkottas että muksut hoitoon että saan rauhassa ommella kotona. Vai meniskö amikselle surruuttaan?