Oli miehen housun vetskarista ommel purkautunu joten sen ompelin käsipuolena ja vielä KÄSIN kiinni. Saa nähdä kauanko kestää tuo ommel, ompelin kuitenkin kahteen kertaan sen pienen pätkän.

Ei ollu niin helppoa kuin luulin, käsipuolena ompelu siis. No, saa mies housut käyttöönsä. Ompelen sitten koneella jos pettää tuo ommel ja sormet paranee.

Soitin yhteen liikkeeseen tänään ja kyselin vieläkö myyvät käytettyjä mutta huollettuja koneita ja missä hinnoissa ne liikkuu. 75€-> eli ihan kohtuuhinnassa. Pitää ny sitte vaan säästää rahaa ja mennä kattomaan löytyykö sopivaa konetta. Alkaa mennä järki tuohon mun omaan koneeseen joka ei osaa päättää toimiiko se hetken vai ei sitäkään.

Tuntuu turhalta saada inspis, levittää kankaat sun muut ja kun rupeet ompeleen niin kone tekee tenän kesken. Ihme että aikoinaan sain sillä noita vaippoja muutaman tehtyä sekä sen juhlapuvun. vai olikohan sillon lainas peräti äiteen kone *miettii*

Kun ei viitti aina lähtee amiksellakaan kun joutuu maksamaan langat jos niitten omia käyttää eikä mulla ole omia juuri paljoakaan.