Kävin pitkästä aikaa kiertelees kirppiksiä. Seurana oli naapurista kaveri ja mä kannoin tavaraa kaks kauppakassillista. Naapuri löyti itelleen 4!! kengät mutta tais tulla maksamaan silti kympin kaikki yhteensä. Ite löysin kahdet :) Emilialle löysin kans kivasti vaatteita, Tuomakselle vain yhden paidan ja harmitti kyllä kovasti kun ei enempää löytyny. Poika iteki oli hieman pettyny kun sisko sai enemmän.

Ensin lasten vaatteet:

Tuo on todennäköisesti leikattu jostain prinsessamekosta tai ballerinapuvusta, mutta ei haittaa. Koti hameeksi se olikin tarkotettu ja hintaa huimat 50snt.

Vasemman reunan housut pitäis olla caprit. Vielä ei olla kokeiltu. Keskimmäisten housujen lahkeessa on joku tahra mutta ajattelin aplikoida siihen jonkin kivan kuvan päälle.

Paita oli tykätty, ajattelinkin että kuva on Tuomakselle mieleinen :)

Sitten mun vaate/kenkä/laukku ostokset:

Tää laukku kiehtoi mua jostain syystä tosi paljon. Väri ei oo kyllä mun tyyliä mutta hintaa oli vain 1e niin ei konkurssi iske jos ei tuukaan käytettyä.

oikein mukavat jalkaan! Näistä tuli lempikengät kesäksi.

Kaula-aukon yksityiskohta.

kun olis muistanu kääntää tämän kuvan ennen tänne lataamista.

Tämä kokee pienen tuunauksen. Koko on XXL eli liian iso mulle. Kavennan pikkasen ja ehkä lyhennän.

Näissäkin oli sitä jotain.

Koron yksityiskohta. Ihanat!

Syksy/kevät takki ja ehkä leudoille pakkas ilmoillekin.

Kaikenkaikkiaan rahaa meni 33,50€ mutta saaliiseen oon tyytyväinen. Kallein ostos oli tuo takki, sekin vain 6€. Ostosen hintahaitari oli 0,50€ - 6€.